Dag herstel, schadeherstel in 1 dag.

Voor kleine cosmetische schades, uitdeuken zonder spuiten en/of ruitschade zit u bij ons helemaal goed. Met deze kleinere schades hebben wij uw auto of bedrijfswagen in één dag weer gerepareerd! Dag herstel is snel, goed en duurzaam.

In handen van een specialist

Stefan Houwink is binnen ons bedrijf gespecialiseerd in het vakkundig herstel van uw auto in 1 dag. Hij kent de verschillende reparatiemethoden en weet precies hoe deze het beste uit te voeren zijn. Hij (de)monteert, organiseert en repareert alle voorkomende kleine schades die in een dag(deel) gerealiseerd kunnen worden.

Eendaags-reparatie(s), dag herstel of ‘One day repair’ op een rij:

Uitdeuken zonder spuiten

Parkeerdeukjes, hagelschades en andere kleine deukjes kunnen in veel gevallen uitgedeukt worden met een techniek die voorkomt dat er gespoten moet worden, het zogenaamde uitdeuken zonder spuiten of ook wel ‘auto restyle’ genaamd. Een efficiënte, snelle en milieuvriendelijke manier van herstel die we altijd in samenwerking verrichten met de specialisten van Auto Restyle Service Friesland.

Spotrepair

Mocht de lak van uw voertuig beschadigd zijn, bijvoorbeeld door krassen, dan kan de schadeplek vaak plaatselijk bijgespoten worden. Dit doen we bij kleine beschadigingen of om lakschade aan uw auto efficiënt te herstellen. Met sportrepair, herstellen wij écht alleen de beschadigde plek. Hierdoor zorgen we wederom voor dat de auto binnen één dag klaar is en u deze weer op kunt halen.

Ruitschade

Ook op het gebied van ruitschade, zowel ruitreparatie als ruitvervanging, zorgen we ervoor dat u nooit langer dan één dag uw auto of bedrijfswagen kwijt bent. Deze methoden maken dat de reparatieduur tot een minimum beperkt blijft en zorgen we ervoor dat we altijd een hoge kwaliteit leveren. Op het gebied van ruitschade werken wij samen met Autoruitservice Friesland.

UW AUTO IN EEN DAG WEER ALS NIEUW!