Autoschade Grou logo
Logo Facebook   Logo Twitter
24 uurs service

U bent hier »
»

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Direct na uw schademelding wordt er een afspraak gemaakt voor het herstel van uw auto. Na het beoordelen van de schade aan uw auto nemen wij, nadat het schaderapport is opgemaakt, contact op met uw verzekeraar of leasemaatschappij. Autoschade Grou is een geselecteerd reparateur voor een groot aantal verzekeraars in Nederland. We zijn bovendien gespecialiseerd in alle automerken.

We maken gebruik van originele onderdelen en beschikken over gekwalificeerde medewerkers die precies weten wat er moet gebeuren om u weer snel en veilig op weg te helpen.

Na reparatie wordt het definitieve schaderapport, aangevuld met digitale foto’s van de schade, ingediend bij uw verzekering- of leasemaatschappij. Daarin staat alles beschreven: kosten van de nieuwe onderdelen, plaatwerk- en spuitkosten en de kosten om alles weer te monteren. Autoschade Grou maakt hiervoor gebruik van het erkende schade calculatiesysteem Audatex.

Als de reparatie aan uw auto is voltooid wordt er, voor het melden dat de auto gereed is, nog een laatste controle gedaan op de uitgevoerde werkzaamheden. En wordt er, indien van toepassing, een proefrit gemaakt. Zodra uw auto gewassen en gereinigd buiten staat, is de reparatie geslaagd en kan de auto inclusief FOCWA-garantiebewijs (4 jaar garantie op uitgevoerde reparatie) aan u worden afgeleverd.

IN HET HART VAN FRIESLAND


Grotere kaart weergeven

Autoschade Grou B.V.
Oedsmawei 17b
9001 ZJ Grou
Tel +31 566 622 949
Fax +31 566 623 595
info@autoschadegrou.nl

Plan uw route naar Autoschade Grou
Vul hieronder uw postcode of adres en wooplaats in:
 

Openingtijden:
Ma. t/m vrij van 8.00 tot 17.00 uur
Telefonisch 24/7 bereikbaar op 0566 622 949