Autoschade Grou logo
Logo Facebook   Logo Twitter
24 uurs service

U bent hier »
»

SMART REPAIR

U kunt ook bij ons terecht voor Smart repair, cosmetisch herstel.
Smart repair is het snel en eenvoudig herstellen van kleine cosmetische schade. Met deze nieuwe manier van reparatie kunt u schoonheidsfoutjes snel en goedkoop laten herstellen. Bijvoorbeeld d.m.v. uitdeuken zonder spuiten, kunststofreparatie, velgenreparatie, reparatie van de bekleding of auto (over)spuiten. Hieronder worden een aantal uitgelicht, maar u kunt ons altijd om advies vragen voor de voor u geschikte reparatie.

1. Uitdeuken zonder te spuiten.
Revolutionair en kostenbesparend. Veel kleine deukjes zijn vaak te verwijderen zonder het beschadigde deel te spuiten. Via de binnenzijde van de carrosserie wordt de deuk opgezocht en met speciale technieken eruit ‘gewreven’. Door deze snelle en milieuvriendelijke methode vallen de reparatiekosten flink lager uit. Houd er rekening mee dat niet iedere deuk voor deze methode in aanmerking komt. Vraag onze uitdeuken zonder te spuiten-expert naar meer informatie. Hij geeft u graag gratis advies en een prijsopgave.

2. Steenslagreparatie
Steenslag is niet te voorkomen, maar er is wel wat aan te doen. Wij kunnen door middel van een geavanceerd minispuitje de steenslag opvullen met lak. Vervolgens wordt de overtollige lak vakkundig weggepoetst.

3.Kunststofreparatie
Ook kunststofreparaties zijn mogelijk bij Autoschade Grou. Hierbij staat het aanbrengen van structuur en het terugkrijgen van de oorspronkelijke kleur voorop. Voorbeelden van onderdelen die door middel van kunststofreparatie gerepareerd kunnen worden zijn: bumpers, deurbeplating, dorpellijsten, afdekplaten, deur- en daklijsten en de tunnelbak. Deze plaatselijke reparaties besparen u flink in de kosten, omdat er geen onderdelen vervangen hoeven te worden.

4. Spot-repair
Kleine beschadigingen ter grootte van een 2 eurostuk, zoals krassen van sleutels, lichte parkeerschade, etc. zijn gemakkelijk te herstellen door middel van Spot-repair. De beschadiging wordt gerepareerd, geschuurd, gespoten en nagepoetst tot de beschadiging onzichtbaar is geworden. De gehele reparatie is hierdoor niet groter dan de oppervlakte van een anderhalf A4-papiertje.

5. Auto (over)spuiten
Behalve als een schade herstellen kunnen wij ook uw auto spuiten. Uw auto of klassieker helemaal of deels spuiten? Of uw auto helemaal in een andere kleur spuiten? Autoschade Grou zorgt voor een prachtige auto restyling. Als schadebedrijf zijn wij in staat om de gewenste kleur of kleur nuance te maken. Onze computergestuurde mengmachines en geavanceerde spuitcabines zorgen voor een verbluffend resultaat waarmee uw auto weer als nieuw oogt.

Wilt u een offerte?
Neem dan contact met ons op of rij even langs. De koffie staat klaar!

IN HET HART VAN FRIESLAND


Grotere kaart weergeven

Autoschade Grou B.V.
Oedsmawei 17b
9001 ZJ Grou
Tel +31 566 622 949
Fax +31 566 623 595
info@autoschadegrou.nl

Plan uw route naar Autoschade Grou
Vul hieronder uw postcode of adres en wooplaats in:
 

Openingtijden:
Ma. t/m vrij van 8.00 tot 17.00 uur
Telefonisch 24/7 bereikbaar op 0566 622 949